VEZI PROGRAMUL Tîrgului de Crăciun din Piața Unirii

Bradul de sărbători, livrat direct acasă de Moș Crăciun, pe bicicleta electrică. „Am vrut să facem ceva outstanding”

Foto: Andor Schvarcz, CEO RentE

Clujenii pot primi acasă bradul de sărbători, livrat direct de Moș Crăciun, pe bicicleta electrică. 

Ideea a venit de la o echipă de tineri din Cluj-Napoca. Aceștia și-au dorit să facă ceva diferit, interesant și „outstanding”. 

„Am vrut să facem ceva outstanding care să fie cute. Încercăm să promovăm un eco world în care lumea nu mai cumpără multe lucruri, în care lumea nu mai e așa materialistă. Dacă ne gândim, toți brazii care sunt folosiți în timpul Crăciunului, sunt tăiați și peste 3-4 săptămâni sunt aruncați. Platforma noastră merge într-o direcție eco, este paperless, toate contractele și facturile sunt generate automat pe online. Ne-am gândit să facem livrare de brazi de Crăciun în ghiveci pe biciclete electrice. Clientul poate selecta data de livrare și ridicare. După sărbători, preluăm brazii și îi replantăm în natură”, a declarat pentru ziarulclujeanului.ro, Andor Schvarcz, CEO platformă. 

Cum poți închiria brazii de Crăciun în ghiveci

Platforma de pe care poți închiria brazii de Crăciun în ghiveci se numește RentE.ro. Procesul de închiriere este unul simplu. Brazii pot fi comandați până în 22 decembrie. Comandă AICI. 

Foto: Andor Schvarcz, CEO RentE

„Se intră pe platformă și acolo e destul de simplu. Poți selecta produsul respectiv, selectezi data și ora de livrare, respectiv ridicare, te loghezi, plătești și peste o zi sau două venim cu bicicleta și cu bradul. Avem două modele de brazi, un model între 60 – 80 cm, la 99 lei și un model între 120 – 140 cm, la 199 lei. În aceste prețuri este inclusă și livrarea. Brazii pot fi comandați până în 22 decembrie”, a precizat Andor Schvarcz. 

Airbnb pentru articole sportive 

Andor Schvarcz ne-a povestit că business-ul a fost înființat în urmă cu 5 ani dintr-o inițiativă de a închiria biciclete electrice. De aproximativ 2 ani, inițiativa trece printr-o transformare și vrea să devină un Airbnb pentru articole sportive. 

„Business-ul a fost înființat în urmă cu 5 ani dintr-o inițiativă de închirieri biciclete electrice. De aproximativ 2 ani lucrăm la o transformare a business-ului într-un hub de rental market place și încercăm să încurajăm oamenii să închirieze, în loc să cumpere produsele. Concret, dacă o persoană fizică are un produs sportiv în plus acasă, de exemplu o bicicletă, o poate pune pe platforma noastră și o altă persoană o poate închiria. Vrem să facem o comunitate de închirieri. Momentan focusul este doar pe Cluj, dar aplicația este gândită să acopere întreaga țară. Am început cu niște firme care ne ajută cu produsele, să avem ceva pe site, e greu să pornim cu inițiativă și să nu fie nimic. Vrem să fim un fel de Airbnb pentru produse sportive, de relaxare”, a mai declarat pentru ziarulclujeanului.ro, Andor Schvarcz.