Dacă îți e dor de o plimbare în natură, poți alege să mergi într-o drumeție pe lângă Cluj-Napoca.
O plimbare în natură poate fi o experiență relaxantă și revigorantă. Te ajută să te reconectezi cu mediul înconjurător și să scapi de stresul cotidian.
Fie că urci pe munte sau te plimbi prin păduri, o drumeție îți oferă șansa să te bucuri de peisaje spectaculoase.
Drumeție la Cluj
Un tânăr a întrebat pe o rețea de socializare ce drumeție ar putea să facă iarna pe lângă Cluj.
Drumetie accesibila iarna
byu/PersonalConcern4052 inRoHiking
Oamenii i-au recomandat mai multe locații, iar printre acestea au fost Vlădeasa, Muntele Mare, Rimetea, Cheile Turzii sau Cârnic.
„Muntele Mare e ceea ce cauți 🙂 Din stațiune de la Băișoara faci 1.5h-2h pe jos până sus. Traseul e curățat până sus și nu ar trebui să pună probleme, diferența de nivel e nesemnificativă. Zăpadă este și de regulă în perioada asta vei prinde mare alpină”.
„Muntele Mare, Vlădeasa/Pietrele Albe, Rimetea- piatra Secuiului vf Ardascheia, Ugerul etx, plus vârful Data/ versanții Valisoarei, vârful Lespezi de Apuseni, toate pietrele din Alba (de ex piatra Cetii), zona Roșia Montana, cheile Turzii (circuitul versanților), vânătările Ponorului/ Huda lui Papara nu sunt cu zăpada de obicei și și daca e ajung gheruțe și bete. Bonus Bihorul (poate fi solicitant dacă a nins, la fel și Scăriță Belioara), Piatra Ruginoasa, pietrele Marunte, posibil Bedeleu daca nu e noroios. Piatra lui Lucaci ar mai fi”.
„Cârnic – cabana Gențiana și chiar până la lacul Pietrele, în Retezat, dar cred că faci cam 3 ore până acolo”.
„Am fost pe 2 ianuarie pe Cheile Turzii și pot spune că a fost super. Multă ceață, dar după ce am urcat pe versant, a fost totul superb. Mai ai varianta Piatra lui Lucaci, Scărița Belioara (este superb traseul) sau Cheile Turenilor (puțin mai tehnic și nevoie de condiție fizică)”.
Lasă un Răspuns
Vezi comentariile